Kylpyhuoneremontit pientaloihin ja huoneistoihin

Meiltä saat kotisi arvoa ja viihtyvyyttä nostavan, yksilöllisen kylpyhuoneremontin sertifoitujen märkätila-asentajien toteuttamana. Uudistamme kylpyhuoneesi juuri sinun makusi ja toiveidesi mukaisesti. Ainutlaatuisen ilmeensä kylpyhuone saa valitsemistasi pintamateriaaleista ja kalusteista, joiden laadukas asennustyö huolellisine pohjatöineen on vahvuutemme.

Keskitymme pääasiassa purkutöiden jälkeisiin rakennustöihin tasoitetöistä pintamateriaalien ja kalusteiden asennuksiin, mutta teemme tarvittaessa myös vanhojen kalusteiden ja pintamateriaalien purkutyöt. Tällöin puramme pintamateriaalien takaa löytyvät rakennuslevyt tai jyrsimme kiviaineiset pinnat kiinnityslaasteista ja tasoitteista, jolloin pääsemme tarkastamaan rakenteiden kunnon ja varmistamaan remonttinne perusteellisuuden.

Toteutamme myös muut märkätilojen pintamateriaaliasennukset. Meiltä saat esimerkiksi saunaremontin, jonka myötä voit nauttia miellyttävän rentouttavista löylyttelyhetkistä. Kuuntelemme mielellämme toiveitasi ja suunnitelmiasi toteuttaaksemme juuri sinun makusi mukaisen yksilöllisen saunan.

Rakennuspalvelu Häyrynen Oy:llä on pitkä kokemus märkätilojen toteutuksesta. Huolellisesti suoritetuilla työvaiheilla varmistamme, että lopputulos on laadukas ja täyttää odotuksenne.

Pyydä tarjous remontista

Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontteja pääasiassa Tampere– Hämeenlinna-akselilla.

Muistathan myös, että kotona tai vapaa-ajan asunnolla toteutetuista kylpyhuoneremonteista saat kotitalousvähennyksen.